Agenda

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 13:00

Entree: gratis

Buitenspelen voor de GRAP Met: TenTemPiƩs, Orange Skyline, ALASKA POLLOCK, ELLA en Eelke Ankersmit

Aanvang: 13:00

Entree: gratis

Het is zomer dus we blijven niet binnen, Spelen voor de GRAP gaat naar buiten! Op maandag 5 juni programmeert GRAP een showcase in het Vondelpark Openluchttheater. Het belooft een diverse dag te worden vol met fris veelbelovend talent. 

Met: TenTemPiés I Orange Skyline I ALASKA POLLOCK I ELLA I Eelke Ankersmit

 Lees meer

Sugarfactory

Deuren open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €5,-

Spelen voor de GRAP Met: Phoam, The Visual en Alcuna Wilds

Deuren open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €5,-

Donderdag 29 juni zijn we terug met een nieuwe Spelen voor de GRAP in Sugarfactory! Spelen voor de GRAP is het podium voor nieuw muzikaal talent uit Amsterdam. De line-up van deze avond bestaat uit PhoamThe Visual en Alcuna Wilds.

De acts van deze avond: 

Phoam
De songs van Phoam gaan van dromerige indie-popliedjes tot opzwepende beukers. De act bestaat uit vijf jonge gasten, die veel kilometers hebben gemaakt in diverse bands. Het schrijven van songs en veel spelen om deze nummers fijn te slijpen was de prioriteit van Phoam. Na hun eerste optreden bij Poptrash in de Nieuwe Anita wisten ze al twee festivals in Duitsland te interesseren. Aan het eind van 2016 stond de band in de finale van de Amsterdamse Popprijs.

The Visual
Sluit je ogen voor de poëtische nummers van The Visual en de melancholische sfeer die de liedjes met zich mee brengen. De tracks van de band hebben diepe lagen, waardoor het fascinerend is om naar te luisteren. Het debuutalbum ‘For Brighter Days to come’ is inmiddels opgenomen en komt binnenkort uit. 

Alcuna Wilds
Alcuna Wilds is een Brits/Nederlandse elektronische trip rockband, gevestigd in Utrecht. De muziek die de band maakt kenmerkt zich door atmosferische soundscapes, krachtige beats, sterke melodieën en gelaagde, melancholische zangpartijen. Ondertussen heeft de band ook in België, Duitsland en Engeland opgetreden. De tweede EP ‘Murmuration Season’ werd in oktober 2016 uitgebracht. Het debuutalbum zal begin 2018 verschijnen.

Koop hier alvast je kaartje!

 Lees meer

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 15:00

Entree: gratis

Mooie Noten Finale Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters

Aanvang: 15:00

Entree: gratis

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen, met als hoogtepunt de finale in het Vondelpark Openluchttheater.

Op zondag 9 juli is de finale van Mooie Noten 2017 in het Vondelpark Openluchttheater. 

Met in de finale:

Harold K / Jana Mila / Marnix Emanuel

Met gastoptredens van:

Midas / Avi On Fire

 Lees meer