Agenda

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 15:45

Vrije toegang, donatie gewenst

Buitenspelen voor de GRAP Met: Someone en Luka

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 15:45

Vrije toegang, donatie gewenst

Wanneer de dagen lengen en de temperaturen stijgen, blijven we natuurlijk niet binnen: Spelen voor de GRAP gaat naar buiten. GRAP programmeert en organiseert in samenwerking met Sena Performers een viertal showcases onder de noemer Buitenspelen voor de GRAP. De showcases vinden plaats in het Vondelpark Openluchttheater. Slippers en zonnebrand paraat en kom dansen in het park! Buitenspelen voor de GRAP heeft vrije toegang.

Eerdere jaren speelden onder meer Jeangu Macrooy, Emil Landman, Yori Swart, Case Mayfield, VanWyck, Altin Gün, The Dawn Brothers, Kim Janssen, The Visual, Jana Mila, Clean Pete, CUT_, Figgie, Dakota, Mister and Missisippi, Jo Marches, Tamino, Luwten, Black Oak, Roos Blufpand, TenTemPiés, Orange Skyline, ALASKA POLLOCK, ELLA en Eelke Ankersmit.

Het is zomer dus we blijven niet binnen, we gaan naar buiten met Buitenspelen voor de GRAP! De laatste Buitenspelen voor de GRAP is zaterdag 10 augustus. Om het seizoen goed af te sluiten staan er twee powervrouwen op het programma. De dromerige liedjes van Luka en de artistieke show van Someone maken de perfecte combinatie voor een fijne zaterdagmiddag.

Line-up: Someone / Luka