Agenda

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 13:00

Entree: gratis (donatie is gewenst)

Club Vondel: Buitenspelen voor de GRAP Festival Met: o.a. Feng Suave

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 13:00

Entree: gratis (donatie is gewenst)

Wanneer de dagen lengen en de temperaturen stijgen, blijven we natuurlijk niet binnen: Spelen voor de GRAP gaat naar buiten. GRAP programmeert en organiseert in samenwerking met Sena Performers een viertal showcases onder de noemer Buitenspelen voor de GRAP. De showcases vinden plaats in het Vondelpark Openluchttheater. Slippers en zonnebrand paraat en kom dansen in het park! Buitenspelen voor de GRAP is gratis toegankelijk. 

Eerdere jaren speelden onder meer Jeangu Macrooy, Emil Landman, Yori Swart, Case Mayfield, VanWyck, Altin Gün, The Dawn Brothers, Kim Janssen, The Visual, Jana Mila, Clean Pete, CUT_, Figgie, Dakota, Mister and Missisippi, Jo Marches, Tamino, Luwten, Black Oak, Roos Blufpand, TenTemPiés, Orange Skyline, ALASKA POLLOCK, ELLA en Eelke Ankersmit.

Het is zomer dus we blijven niet binnen, we gaan naar buiten met Club Vondel: Buitenspelen voor de GRAP Festival! Op maandag 10 juni (tweede Pinksterdag) programmeert GRAP een showcase in het Vondelpark Openluchttheater. Een veelzijdige pinkstermiddag met gevestigde en nieuwe namen die je deze zomer veel op festivals voorbij ziet komen. Je kunt ze maar beter alvast gezien hebben! Verwacht een zwoele maar dansbare middag met de groovy en psychedelische nummers van Bruxas, tot de dromerige poëzie-pop van Janna Lagerström.

Line-up: Feng Suave / Bruxas / Janna Lagerström / Donna Blue / YĪN YĪN