Agenda

Kopstootbar

Tijden: 22:00 - 01:00

Entree: gratis

GRAP x Kopstootbar Live Met: MC Lost en Djesco

Kopstootbar

Tijden: 22:00 - 01:00

Entree: gratis

Donderdag 19 september is de tweede editie van GRAP x Kopstootbar Live! GRAP en de Kopstootbar komen je donderdagnacht verbreden met dansbare live muziek. Deze editie staat in het teken van hiphop met MC Lost en Djesco.

MC LOST
De rapper MC Lost (22) is de nieuwe Nederlandse hiphop sensatie uit Amsterdam Zuidoost. MC Lost is een echte storyteller met een verhalende stijl van rappen. Ook heeft Lost geen gebrek aan energie wanneer hij op stage staat: met Lost op het podium, wordt letterlijk elke zaal afgebroken!

Djesco
Op veertienjarige leeftijd schreef Djesco zijn eerste volledige track genaamd ‘Blijf Lachen’. Mede door msn verspreidde het nummer zich door heel de school heen. In deze track zegt Djesco dat je altijd moet blijven lachen, wat er ook gebeurt. De inspiratie om dit soort muziek te maken heeft hij te danken aan rappers als 2Pac en Eminem. Ondanks dat hij veel positieve reacties kreeg, durfde hij niet de volgende stap te zetten. In 2017 kwam hier verandering in. Djesco luisterde veel naar artiesten als J. Cole en Kendrick Lamar. Hierdoor kreeg hij meer en meer behoefte om weer inhoudelijke muziek te gaan schrijven. Zijn liefde voor hiphop is nooit verdwenen en daardoor is hij weer begonnen met rappen. Djesco heeft in de tussentijd niet stil gezeten en werkte hard aan zijn debuut EP "Ver Weg" die in november 2018 werd uitgebracht.