Agenda

Sugar Factory

Deuren open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €8,- (inclusief servicekosten)

Koop hier je ticket! 

Spelen voor de GRAP Met: WIES, Love Couple en Steve French

Sugar Factory

Deuren open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €8,- (inclusief servicekosten)

Koop hier je ticket! 

Spelen voor de GRAP is hét podium voor nieuwe Amsterdamse bands. Begonnen als jaarlijks festival in de Melkweg vindt Spelen voor de GRAP nu plaats in Sugarfactory. Afgewisseld met Radio Mortale Live is Spelen voor de GRAP om de maand op de laatste donderdag van de maand. Zodra de line-up bekend is, wordt deze per editie in de agenda gezet.

Een aantal bands en acts die in het verleden hebben opgetreden bij Spelen voor de GRAP: FΘSS, Sam Solo, Lèlèman & Thierry Ganz, Lisa Nora, LOOSE AIR, Hypergoods, Anna-Rose, Inbetween Colours, Suikerbeat, Benjamin Fro, MoonMoonMoon, GUS, ALASKA POLLOCK, The Visual, King Miles, Mariposa en ANNE.

GRAP, Indie In Town en Sugar Factory slaan de handen ineen en organiseren donderdag 20 december de Vuurwerk editie van Spelen voor de GRAP, een feestelijke showcase-avond met de nieuwste en tofste acts. De line-up bestaat tijdens deze speciale editie uit WIES, Love Couple en Steve French en een exclusieve dj-set van Indie in Town.

De acts van deze avond:

WIES
De gloednieuwe band van Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Jasper Meurs. Ze maken Nederlandstalige muziek met de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het organische. Invloeden komen uit allerlei hoeken van Nederland, onder andere Ramses Shaffy en Spinvis.

Love Couple
Love Couple maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band brengt ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Door het frontduo, bestaande uit een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bassen en grungy gitaarwerk blijft de band continu aan je lippen hangen.

Steve French
De Amsterdamse vijfmansband Steve French maakt harde, emotionele liedjes over lijken in onderzeeboten, verwaterde vriendschappen en liefde in Schotse voorsteden. De tweede EP Colinton is in januari 2018 uitgekomen en volgens The Daily Indie klinkt het “Alsof een gedeelte van The Strokes van een festivalgig per ongeluk in het bandbusje van (Sandy) Alex G is gestapt.