Vinylized finalisten

 • Cool Tiger

  Cool Tiger

  Cool Tiger
  ‘Cool Tiger’ is de alias van Fransman Mathieu Carsique. Al vanaf jonge leeftijd is hij bezig met muziek, op dit moment runt hij vinyl- en digitaal label Junction Records. Hij maakt deel uit van de Amsterdamse underground scene als producer, dj en labeleigenaar. Mathieu beheert een roster van zes artiesten verspreid over Amsterdam, Londen, Parijs en Berlijn. Daarnaast organiseert hij regelmatig labelnachten en reist hij momenteel door Europa met zijn nieuwe techno show!
 • Smeek

  Smeek

  Smeek
  Smeek (Sander Smeekes) is een techno/minimal producer afkomstig uit Amsterdam. Al sinds 2010 heeft hij tracks uitgebracht op meerdere online labels onder verschillende namen. Zijn stijl is minimalistisch en energiek te noemen met een vleugje gekkigheid. In 2018 is hij begonnen met het zelf uitbrengen van tracks om zo flexibeler te zijn in wat en wanneer iets online komt.
 • LAu

  LAu

  LAu
  Laurent is van jongs af aan bezig met muziek maken. Vanaf zijn achtste is zijn muzikaliteit geprikkeld met piano en gitaar. Tijdens zijn studententijd is hij in aanraking gekomen met de oneindige mogelijkheden van elektronische muziek. Sindsdien componeert hij, vanuit zijn thuisbasis in Amsterdam, uiteenlopende elektronische tunes en is hij voortdurend bezig met het vormen van zijn eigen stijl. Laurent’s muziek bevat invloeden van onder andere Gabriel Ananda, Crussen en Ali Farahani. Verwacht chille, wereldse muziek met een goede portie elektronische sound.
 • Meraki

  Meraki

  Meraki
  'To do something with soul, creativity or love; when you leave a piece of yourself in your work.’ De achterliggende betekenis van de naam die de Brabantse producer aangenomen heeft, illustreert de passie en toewijding waarmee hij dagelijks aan zijn muziek werkt. Al vanaf jonge leeftijd voelt Stijn Wind (20) de behoefte om zich muzikaal te uiten. Meraki zou zijn stijl zelf omschrijven als melodische techno. De producer wordt echter niet graag in hokjes geplaatst. Hij zal altijd zijn sound blijven vernieuwen en op zoek gaan naar dat wat nog niet eerder gemaakt is.
 • Mylow

  Mylow

  Mylow
  Mylow is Milo Tomasovic, hij maakt al een tijdje elektronische muziek. Dit jaar gaat hij beginnen aan de opleiding Electronic Music Production aan de Rockacademie in Tilburg. Zelf luistert hij naar allerlei muziekgenres, hier haalt hij zijn inspiratie vandaan. In zijn eigen muziek probeert hij specifieke elementen uit muziekstromingen die hij hoort te verwerken, om zo een originele sound te creëren.