Mooie Noten 2013 Voorronde I

Datum: woensdag 3 april
Locatie: Volta
Zaal open: 20.30
Aanvang: 21.00
Entree: € 6 (met flyer € 5)

Tickets: aan de deur

 

Mooie Noten is de Amsterdamse popsong competitie voor singer-songwriters en (semi-) akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. In voorgaande jaren hebben onder andere Lucky Fonz III, a balladeer, Case Mayfield, Chris Kok, Lake Montgomery, Rina Mushonga en Lucas Hamming meegedaan aan Mooie Noten.

Shishani 

is geboren in Namibië en maakt maatschappijkritische soul/jazz. Ze ging in 2011 terug naar haar geboorteland, waar ze bij de Namibian Annual Music Awards optrad. Sindsdien treed ze in heel Europa op.

Anne 

Deze dame is muzikaal heel erg actief. Anne speelt gitaar en piano, geeft zangles en workshops en zingt in meerdere coverbands. Maar ze is vooral actief als singer-songwriter. Haar EP komt bijna uit.

Port of Call 

is het soloproject van multi-instrumentalist Pieter van Vliet. Hij zingt, schreeuwt en fluistert zijn nummers in de oren van ieder die wil horen. 

My Kingdom For A Horse 

bestaat uit Tycho en Pietro. De heren maken folksongs, geïnspireerd door The Tallest Man on Earth, Dry the River en Radical Face. Op dit moment werken ze aan hun eerste EP.

Liloe 

Nu Liloe afgestudeerd is aan de Popacademie is het haar grote droom de harten van een groot en internationaal publiek te bereiken. Ze schrijft haar pop-georiënteerde liedjes zelf en heeft inmiddels haar eerste EP uitgebracht.

Elenne May 
vertelt verhalen over mensen, kwetsbaar of sterk, jong of oud. In november 2012 kwam Elenne's debuutalbum uit. Elenne May deed eerder mee aan de Grote Prijs van Nederland en de Amsterdamse Popprijs 2011.
Danalyze 

is de artiestennaam van Danielle Cornelisse. Danalyze luistert alles tussen klassiek en metal en vermengt deze genres subtiel in haar muziek. Inspiratie haalt ze uit de muziek van Jeff Buckley, Sting, en The Doors.

YOUTUBE
Case Mayfield @ finale Mooie Noten 2009