Laatste kans: schrijf je in voor Vinylized

vrijdag 24 juli 2015
Wie produceert de beste dance track en wint een release op 12 inch vinyl? Producers kunnen zich tot dinsdag 4 augustus inschrijven voor Vinylized, de Nederlandse danceproducerscontest. Meld je aan en wellicht treed je in de voetsporen van Arjuna Schiks, Ghetto Chords, Nymfo, Bakermat, Tim Wolff, Olaf Stuut en Daniel Zuur.

De winnaar maakt niet alleen kans op een vinylrelease, het prijzenpakket bestaat ook uit studio-uren bij SAE Institute, een presentatie op ADE Next tijdens het Amsterdam Dance Event, studiogear, coaching, managementadvies, pr-begeleiding, perspromotie, op maat gemaakte oordoppen en promotiefoto's. Dit jaar wordt de winnende track ook nog op een one of a kind limited edition 10 inch vinyl gereleased voor de presentatie op ADE Next.

Ook zijn er prijzen voor de finalisten waaronder een workshop produceren bij SAE Insitute en tickets voor de Dance Fair. Naast het prijzenpakket is Vinylized een uitgelezen kans om je track onder de aandacht te brengen van diverse kopstukken uit de industrie. 

Lees hier meer. 
Nieuws headlines