Is jouw muziek geschikt voor de radio?

dinsdag 06 oktober 2015

Nieuwe editie Rock Your Business met vertegenwoordigers van 3FM/Serious Talent, NPO 2, 3voor12/Radio Mortale en Amsterdam FM.

Hoe belangrijk is airplay om door te breken? En hoe kom je dan in de playlist van bijvoorbeeld 3FM of Radio 2 terecht? Zijn het onneembare vestingen die je alleen met een plugger kunt veroveren? Of moet je gewoon een goed verhaal hebben? En hoe belangrijk zijn lokale radiozenders of een platform als 3voor12?

Om deze vragen te beantwoorden hebben we voor komende editie van Rock Your Business muzieksamenstellers Tijs van Liemt (3FM/Serious Talent), Arjan de Ruiter (NPO 2), Amber Roner (Amsterdam FM) en Chris Walraven (3voor12/Radio Mortale) uitgenodigd. Zij vertellen hoe ze hun playlists samenstellen en hoe ze tot hun keuzes komen. Ze leggen uit welke muziek wel of niet geschikt is voor hun zender of platform.

Om je persoonlijk van feedback te voorzien of jouw muziek geschikt is voor airplay, kun je aanschuiven in het aansluitend demopanel. Kans maken om besproken te worden door de aanwezige professionals? Neem je muziek mee op CD of USB.


Onderwerp: Is mijn muziek geschikt voor de radio?
Locatie: Melkweg café (ingang aan de Marnixstraat)
Deuren open: 19.00
Aanvang: 19.30
Entree: Gratis (vol=vol)

Moderator van de avond is Lars Kelpin (GRAP).

Nieuws headlines