Buitenspelen voor de GRAP

vrijdag 22 mei 2015

We programmeren weer drie middagen in het Vondelpark Openluchttheater. Op zaterdag 20 juni Klangstof en BIXBY. Zaterdag 18 juli is het de beurt aan Akwasi en Pink Oculus. En de zwoelste augustuszaterdag wordt de 15e met Zitakula.

Het weekend van 20 juni hoef je niet naar Best Kept Secret want wij hebben Klangstof en BIXBY. Klangstof is voor een groot deel getransformeerd uit de band Moss. De vierkoppige formatie is gevormd rondom singer-songwriter Koen van de Wardt. BIXBY won vorig jaar Mooie Noten met haar muziek geïnspireerd door Lana del Rey, Daughter, the National en Fleetwood Mac.

Zaterdag 18 juli voeren hiphop en soul de boventoon; Akwasi en Pink Oculus staan dan op het podium. Pink Oculus is een singer/songwriter/mc en bracht in 2013 haar debuut Sweat uit. In 2014 stond ze op het bekende Noorderslag festival en werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Akwasi is bekend van hiphop formatie Zwart Licht. De nummers op zijn soloalbum zijn gebaseerd op het oeuvre van Bram Vermeulen.

Laat je hakken staan en trek je dansschoenen aan; Zitakula betreedt zaterdag 15 augustus het podium. De negenkoppige formatie maakt van funk, jazz, samba, rock, blues, hiphop en soul een dansbare mix.

Benieuwd naar alle optredens? Kom langs!   

Nieuws headlines