Selectie Popronde 2012

dinsdag 01 mei 2012

Reizend muziekfestival Popronde heeft de selectie van 2012 bekend gemaakt. Uit meer dan duizend inzendingen zijn door de selectiecommissie honderd artiesten geselecteerd.

De volgende Amsterdamse acts zijn geselecteerd: Über-Ich, Apneu, 3rd Floor Magic, Chris Kok and Civil Union, Dakota, Angela Moyra, Dotan, PIET, Rebecca Sier, Sanguita, Sue The Night, Vine-Yard, Wannabeastar, Zanillya, Cirque Valentin, Kid Totem, Kleinindustrie, Hamertje Tik, Lucas Hamming, Makkie & KrankJoram, Mister and Mississippi, PLeaSe!, Palio Superspeed Donkey, The Vagary, The AppleJacks en Those Foreign Kids. De complete selectie kun je vinden op www.popronde.nl

 

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november plaatsvindt in een dertigtal steden. De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour- en speelervaring op te doen.

 

De Popronde vindt plaats in een circuit van laagdrempelige locaties die onderling verschillen qua grootte en sfeer. Het accent ligt op een divers, veelzijdig en kwalitatief goed programma. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl. De selectie geeft een overzicht wat er op live muziekgebied in Nederland gebeurt.

 

Meer info: www.popronde.nl.

Nieuws headlines