Rock Your English! At Home

woensdag 16 mei 2012

Op vrijdag 8 juni lanceert Buffi Duberman Rock Your English! @ Home. Online kun je vijftien lessen Engels volgen en zo de taal leren. Buffi Duberman staat bekend als de songtekst coach van de Nederlandse rocksterren. Op vrijdag 8 juni wordt de website www.rockyourenglish.com officieel gelanceerd. De kosten van de vijftien online lessen inclusief het boek zijn €59,95.

 

Door de jaren heen is Buffi Duberman een begrip geworden in de Nederlandse muziekindustrie. Diverse artiesten en bands zoals Within Temptation, Tim Knol, Lucky Fonz III en a balladeer boeken tijd met Buffi om ervoor te zorgen dat het Engels in hun songteksten in orde is. In 2009 bracht ze haar ervaring en expertise samen in haar eerste boek “Rock Your English!”.

 

Inmiddels is Duberman’s lesmethode geadopteerd door verschillende opleidingen zoals Fontys Rockacademie Tilburg, Design Academy Eindhoven, Albeda College Rotterdam en leidde het tot aanvragen vanuit diverse industrieën. Ze was consultant/coach bij tv-programma's als Idols, Starmaker, So You Wanna Be a Popstar en X-factor.

 

Meer info kun je vinden op www.rockyourenglish.com. Je kunt hier de promo bekijken van de online lessen.

Nieuws headlines