Muzikantendag

 

De Muzikantendag is de plek om je te laten informeren en inspireren. Het is daarbij ook de plek om te netwerken, vragen te stellen en je demo te laten beoordelen. De Muzikantendag On Tour gaat verder, houd de site www.muzikantendag.nl in de gaten voor de komende edities.

 

Clinics, workshops, lezingen en panels

De Muzikantendag is de plek om je als muzikant of auteur te informeren en inspireren; zowel de artistieke als zakelijke aspecten van het muzikantschap komen aan bod. Hiermee is de Muzikantendag het platform om te netwerken met professionals uit de muziekindustrie. Nationale en internationale grootheden uit de muziek komen langs en vertellen hun verhaal.


Demospreekuren

Tijdens de Muzikantendag zitten A&R managers van platenmaatschappijen, vertegenwoordigers van boekingskantoren, programmeurs van zalen en muzieksamenstellers van radiozenders als 3FM en Kink FM klaar om 1 op 1 naar demo’s te luisteren en te voorzien van commentaar. Vanaf de opening is het mogelijk om voor een afspraak in te schrijven bij de infobalie. De Muzikantendag wordt traditioneel afgesloten met het Demopanel. Voor een volle zaal bespreken de erkende muziekspecialisten de ingeleverde demo’s.