Maura Hope
Dat de Herman Brood Academie talenten aflevert zal niemand verrassen. Een van deze multi-talenten is Maura. Begonnen als singer-songwriter in de hoop een groot gitarist te worden, raakte ze al snel besmet met het “dance” virus. Niet alleen produceert ze zelf, ook zingt ze vaak een track van andere producers in. Muzikaal wordt Maura beïnvloed door Ellie Goulding, Madonna, Eefje de Visser, David August, James Blake, John Dahlback en Robyn.
Maura Hope - Ordinary
Hamertje Tik
Hamertje Tik is het alter ego van de 24-jarige beatproducer en drummer Joris Feiertag (o.a. Yori Swart en Kraak & Smaak). Zijn muziek kun je omschrijven als soulvolle electronica. Hamertje Tik brengt een hedendaags fris geluid bestaande uit een mix van 2-step, brokenbeats, diepe synths en catchy zanglijnen. Live is hij een multi-instrumentalist: hij is drummer, bespeelt synths en is DJ van zijn eigen tracks en samples.
Hammertje Tik - Get 'm
Olaf Stuut
Olaf Stuut draait niet alleen aan de knoppen; hij speelt in zijn producties veel zelf in zoals bas, gitaar, keys en zang. Hij probeert in zijn muziek altijd een verhaal te schetsen en de luisteraar mee te nemen in zijn wereld. Muzikale invloeden te over: van hedendaagse techno tot afro-beat uit de jaren '70. Zijn producties raken dan ook meer dan een genre: techno, deep house, ambient, psychedelisch en cinematisch.
Olaf Stuut - Siren
Futureban

Achter de alias Futureban schuilt Bas van Goolen. Al jaren is hij drummer in diverse rock en metal bands. Sinds drie jaar kan hij zijn ei kwijt in het produceren. De aantrekkingskracht van drumm ‘n’ bass ligt voor hem in de ritmes en overgangen in combinatie met de rauwe basslines. Futureban is inmiddels uitgegroeid tot een live band met gitaar, bas, vocals, drums en dj. De eerste EP komt er aan.

Future Ban - l i m
Diep Down
Diep Down begon als een veel te gezellig feestje georganiseerd door vier vrienden. Al snel kwamen zij er achter dat ze naast dj-en en feestjes bouwen ook een liefde delen voor het maken van muziek. En ga daar maar eens aanstaan: met zijn vieren tracks produceren. Het resultaat is geen Midden-Oosten conflict, maar heerlijke tracks met diepe basslijnen, vrolijke deuntjes en drums die dieper grooven dan de Grand Canyon.
Diep Down - Bless