Playground Zer0

Laat C2C, Fatboy Slim, Groove Armada b2b spelen en je hebt Playground Zer0. De drie vrienden vonden ooit in Roemenië een drumcomputer bij het oudijzer maar konden toen nog niet voorspellen dat dit het begin was van een carrière die ze gigs zou opleveren op festivals als Lowlands, RockWerchter, Mysteryland en Parkpop.

Playground Zer0
Nathan Surreal
Tribal grooves met house en techno van Chicago tot Detroit dat is de sounds van Nathan Surreal. Hij is resident bij [IN]cognito, Kaap A'dam en Liefhebbers. Deze zomer was hij te bewonderen op A Day At The Park, Gaasper Pleasure, Mystic Garden & Magneet Festival. Afgelopen augustus kwam zijn plaat uit op het legendarische KMS Records van pioneer Kevin Saunderson. En er staan nog meer releases op de planning komend jaar!
Nathan Surreal
Hubert Kirchner
Met de support van artiesten als Hernan Cattaneo, Oliver Schories, Egbert en Matador al op zak, lijkt niets een glansrijke toekomst in de weg te staan voor Hubert Kirchner. En met releases op gerenommeerde labels als Traum, EC Records, morgen.am en Open Records kan het eigenlijk niet meer misgaan. Het zal niet lang duren voor Nederland te klein is voor Hubert Kirchner.
Hubert Kirchner
Ghetto Chords
Achter Ghetto Chords schuilt Martijn Wijsmuller a.k.a. Eigenwijs. Distorded drum loops met gesamplede blue notes, funky vocalen en een rauwe base line zijn de basis voor zijn tracks. door het samplen van jazz, soul en blues platen geeft hij een eigen interpretatie van het rauwe geluid uit de ghetto's van Detroit, Chicago en New York.
Ghetto Chords
Roger Martinez
Roger Martinez laat zich niet beperken door binnen een bepaald genre te werken. Daarbij laat hij zich ook nog eens heel breed inspireren: van intense bergtochten, shamanistische ceremies en edgy popmuziek. Het talent van Roger Martinez is opgemerkt door Secret Cinema, die hem heeft getekend op het vooraanstaande Gem Records. 
Roger Martinez