Agenda

Doka, Volkshotel

Deuren open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: €12,00 (incl. servicekosten)

Haal je tickets hier! 

BARTEK + L.A. Sagne Doka Live x GRAP present

Doka, Volkshotel

Deuren open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: €12,00 (incl. servicekosten)

Haal je tickets hier! 

Het is tijd om alle opgekropte energie los te laten! Elke derde donderdag van de maand presenteren GRAP en Doka opkomende bands in het Volkshotel. Op 15 december spelen BARTEK en L.A. Sagne de zaal plat. De avond wordt afgesloten met een DJ.

Bartek
Amsterdams fuzz-trio BARTEK (2014) vormt een bombastische Bermuda Driehoek waar geen ontkomen aan is. Na hun debutalbum uit 2017 zijn de heren Stapel, Van der Kroef en Meskers bezig met het afronden van album nummer 2. Het staat garant voor genadeloze desert rock die ons kikkerlandje vol vurigheid nog een paar meter verder onder zeeniveau laat zakken. Snoei hard. Als je weer boven komt drijven uit de diepte van BARTEK’s fuzz rock-geweld vol flirterig popgenot, weet je: ik heb gedanst, gezweet, gelachen, geschreeuwd, gezongen, geleefd en gegeild op alles en iedereen. T-t-t-touch yourself to the beat. Met consent. Dat dan weer wel. 

L.A. Sagne
Een wall of sound die je omver blaast, catchy refreinen die in je oor wurmen, songs die aan je voorbij razen en een ‘in your face’ energie. L.A. Sagne racet een marathon die je amper kan bijhouden. Met hun eerste show op Sniester begon L.A. Sagne met een knaller en erna volgden een uit de hand gelopen betonfeest in een studentenhuis. Met hun debuut plaat (8 songs) opgenomen in 2 dagen tijdens de pandemie van 2020 is L.A. Sagne klaar voor het live-circuit. Geinspireerd door bands als Amyl and the Sniffers, Dead Kennedy’s, Ramones en The Damned speelt L.A. Sagne vuige garage punk.

Never Mind The Hype omschreef het op Sniester als ‘Messcherpe garagepunk die zich laat kenmerken door bondigheid en ongenadige tempo’s. Toch is het meer dan alleen rammen, daar de onstuitbare geluidsmuur die L.A. Sagne heet ook genoeg ademruimte biedt voor pakkende refreinen of verrassend sterk opgebouwde passages die spelen met de intensiteit.’