Agenda

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 15:00

Entree = gratis 

Buitenspelen voor de GRAP Bob uit Zuid, Mazey Haze

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 15:00

Entree = gratis 

We gaan weer Buitenspelen!

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, blijven we natuurlijk niet binnen, we gaan naar buiten! In samenwerking met Sena Performers en het Vondelpark Openluchttheater presenteren wij Buitenspelen voor de GRAP. Deze zomer hebben we weer een viertal geweldige middagen in het park gepland staan. Zonder hekken en verplichte zitplaatsen, Buitenspelen voor de GRAP is dit jaar weer vrij toegankelijk! Op zaterdag 3 september het programma: Bob uit Zuid en Mazey Haze. 

Bob uit Zuid

Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. Bob Uit Zuid is een hiphopmuzikant. Het debuutalbum van Bob Uit Zuid komt begin 2022 uit op Excelsior Recordings. Live speelt Bob Uit Zuid met band.

Mazey Haze

Mazey Haze is de artiestennaam van de 21-jarige Nadine Appeldoorn. Mazey Haze maakt dromerige indiepop die doet denken aan Beach Fossils, Alvvays, Tame Impala en Men I Trust. Reflectief, inzichtelijk, vaak weemoedig en altijd onbeschaamd eerlijk - de liedjes komen diep van binnenuit en geven een authentieke uitdrukking weer, met alleen de nederige hoop dat de luisteraar zich minder alleen en meer verbonden voelt.