Agenda

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 15:00

Entree = gratis 

Buitenspelen voor de GRAP Shishani & Miss Catharsis, Eva van Manen

Vondelpark Openluchttheater

Aanvang: 15:00

Entree = gratis 

We gaan weer Buitenspelen!

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, blijven we natuurlijk niet binnen, we gaan naar buiten! In samenwerking met Sena Performers en het Vondelpark Openluchttheater presenteren wij Buitenspelen voor de GRAP. Deze zomer hebben we weer een viertal geweldige middagen in het park gepland staan. Zonder hekken en verplichte zitplaatsen, Buitenspelen voor de GRAP is dit jaar weer vrij toegankelijk! Op zaterdag 6 augustus op het programma: Shishani & Miss Catharsis en Eva van Manen.

Shishani & Miss Catharsis

Shishani betekent 'kroon' in een van de moedertalen van Namibië. Ze is een uniek veelzijdige artieste wiens muziek genres en culturen overstijgt. Shishani is een zangeres, gitarist en songwriter, geliefd om haar rustgevende en krachtige stem.

Tijdens haar carrière heeft Shishani meerdere prijzen en nominaties ontvangen en internationaal getourd. Haar roots zijn Namibisch en Belgisch, maar ze groeide vooral op in Nederland. Door haar werk komen deze werelden samen. Haar vocale geluid heeft zowel een mystieke lichtheid als de kracht om de ziel te doorboren met de geest van een activist die door haar teksten loopt.

Eva van Manen

Op haar debuutalbum ‘Politiek & Liefde’ (2018) overbrugt Eva stijlen als rap, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek en onderzoekt waar de poli,ek en de liefde elkaar raken. Als een diepgravende dialoog die wordt uitgedragen in zowel tekst als productie, waarbij haar brede muzikale interesseveld – van hiphop, soul, indie en jazz – te horen is. Op haar tweede album 'De Diepte In' (2021) duikt Eva de diepte in van een gevoelswereld en zoekt Eva een stromende sensitiviteit op, waarvoor ze met verschillende pop- en jazzmuzikanten samenwerkte, waaronder Xander Vrienten en Rory Ronde.