Agenda

Doka (Volkshotel Amsterdam)

Deuren open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: GRATIS 

Démira, GUYY, Öhne Umlaut, Tamagotchi Paradise Doka Amsterdam

Doka (Volkshotel Amsterdam)

Deuren open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: GRATIS 

Het is tijd om alle opgekropte energie los te laten! Elke derde donderdag van de maand presenteren GRAP en Doka opkomende bands in het Volkshotel. De afgelopen maanden speelden al een hele hoop te gekke bands in de Doka. In 2022 zag je o.a. TAPE TOY, POM, Rolodex, Marathon, TOUSCH, Real Farmer, Rex en Paracetamøl. Elke avond werd afgesloten met een dj. 


LET OP! PROGRAMMA DOKA VAN 22 SEPTEMBER IS VERPLAATST. Wegens onvoorziene technische omstandigheden konden de shows die op 22 september in de Doka gepland stonden, helaas niet doorgaan. Gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden en zien we jullie allemaal graag op donderdag 13 oktober in de Doka! Helaas kan Parker Fans er niet bij zijn, maar gelukkig hebben we GUYY als te gekke vervangende band gevonden. 


Doka Live x GRAP present: een avond vol te gekke muziek. Elke derde donderdag van de maand presenteren GRAP en Doka opkomende bands in het Volkshotel. Op donderdag 22 september trappen we het najaar af met een GRATIS editie 80s synths, gruizige sounds en muziek zonder concessies.

Met Démira, Tamagotchi Paradise, GUYY en Öhne Umlaut op de line-up, kan het niet anders dan één groot feest worden. De avond wordt afgesloten met een DJ. Zorg dat je er bij bent, deze wil je niet missen!