Agenda

Doka

Deuren open: 20:30

Aanvang: 21:15

Entree: €12,00 (incl. servicekosten)

Haal hier je tickets!

Dyatlov + To Adelaide Doka Live x GRAP present

Doka

Deuren open: 20:30

Aanvang: 21:15

Entree: €12,00 (incl. servicekosten)

Haal hier je tickets!

Het is tijd om alle opgekropte energie los te laten! Elke derde donderdag van de maand presenteren GRAP en Doka opkomende bands in het Volkshotel. Op 16 maart spelen Dyatlov en To Adelaide de zaal plat. De avond wordt afgesloten met een DJ.

Dyatlov

Dyatlov plays a bleak, cold & resentful style of noisepunk that ìs best listened to in a primitive wooden cabin on a freezing tundra night. Their music is a sonic representation of despair, poverty, pain & hopelesness, drenched in sin and substance abuse. Dyatlov doesn ́t care about rock ‘n ́ roll or anything it stands for. Dyatlov doesn ́t care about themselves. And most importantly: Dyatlov doesn ́t care about you. 

To Adelaide

 

Bij To Adelaide is het vuur altijd brandende. Beïnvloed door genres als hardcore en shoegaze zorgt het Tilburgse viertal voor een nieuw geluid dat resulteert in een eeuwig voortdurende intensiteit. Want hoewel hun muziek constant balanceert tussen het gevoel van een gebalde vuist en een terneergeslagen hoofd, is er nooit sprake van een simpele gulden middenweg. De band weet in hun nummers moeiteloos de muzikale nadruk te verleggen en kiest in elke situatie voor het uiterste. En dat werkt vurig, motiverend en tevens misleidend. 

In tegenstelling tot de dromerige geluidsmuren van gitaristen Wessel van de Broek en Jeroen van Vugt en de energieke drumpartijen van Mex van Gestel zijn de teksten van frontman Luc Jeuken namelijk dikwijls nuchtere en directe observaties van de altijd maar zoekende twintiger. Over een realiteit die vaak veelbelovend lijkt maar vaker onvergolden uitpakt.