Agenda

Melkweg Amsterdam

Deuren open: 18:30

Aanvang: 19:00

Gratis entree

Vol = vol

Online Promotie Rock Your Business

Melkweg Amsterdam

Deuren open: 18:30

Aanvang: 19:00

Gratis entree

Vol = vol

Pitch je muziek aan de pijlers van de muziekindustrie! 

Dit voorjaar organiseert GRAP in samenwerking met de Melkweg Amsterdam zes edities Rock Your Business, waar gemotiveerde talenten op zes dinsdagavonden in de Melkweg leren hoe ze hun act naar een nieuw level kunnen brengen. De toegang tot Rock Your Business is gratis, maar  vol = vol. 

Nu de wereld zich langzaam weer opent, en het erop lijkt dat tours en festivals in het voorjaar en de zomer weer plaats kunnen vinden, is het dringen geblazen. Hoe speel je jezelf in de kijker? Hoe kom je aan shows? Hoe haal je het meeste uit je release en hoe bouw je aan een team rondom je act? Wat geef je uit handen en wat regel je zelf? Rock Your Business biedt uitkomst voor artiesten die tegen deze vragen aanlopen. In een reeks van zes edities helpen we je om je inzicht te vergroten. 

Schrijf de volgende data alvast in je agenda want hier moet je bij zijn! 

Dinsdag 15/03: De Boeker met Simeon Pranger, Hanneke de Jonge, Ben Ascherman
Dinsdag 05/04: De Manager met Anouk van Esch, Steijn Koeijvoets, Dennis van Leeuwen
Dinsdag 19/04: De Platenmaatschappij met Tijs van Liemt, Margot Bastiaans, Lisa Houtman
Dinsdag 03/05: De Publisher met Tess Gaerthé, Suzanne van den Dool, Casper Nederhand 
Dinsdag 17/05: Releaseplanning met Paul Ankersmit, Hugo Schaap, Noortje Knol
Dinsdag 07/06: Online Promotie met Wessel van Hulssen, Job Smit

Tijdens iedere editie worden drie panelleden uit het vak geïnterviewd. De avond eindigt met een demopanel waarin bezoekers hun muziek aan de panelleden, en natuurlijk de rest van het publiek in de zaal, kunnen laten horen.

Rock Your Business wordt mede mogelijk gemaakt door de Melkweg


Online Promotie:

Social media, als artiest kan je ondertussen niet meer zonder. Maar hoe pak je dat nou het beste aan? Het internet biedt vele kansen en mogelijkheden, maar ook heel veel concurrentie. Om erbovenuit te steken is het zinvol na te denken over een online strategie die bij je past en die je verder kan helpen. Maar waar bestaat zo’n strategie uit? Hoe bereik je een nieuw publiek? Moet je nou een TikTok account aanmaken of is het toch beter van niet?