Agenda

Melkweg Amsterdam

Deuren open: 19:00

Aanvang: 19:30

Entree is gratis

Rock Your Business - Op weg naar Noorderslag

Melkweg Amsterdam

Deuren open: 19:00

Aanvang: 19:30

Entree is gratis

Pitch je muziek aan de pijlers van de muziekindustrie! 

In samenwerking met de Melkweg organiseert GRAP: Rock Your Business. Elke eerste dinsdag van de maand krijg je de kans om je demo aan  belangrijke spelers uit de muziekindustrie te laten horen, meer te leren over onderwerpen die je als muzikant verder helpen en te netwerken met soortgelijke én industrie professionals. 

Tijdens Rock Your Business ging het al over: het komen aan shows, van muziek leven, het releasen van je plaat, online promotie, spelen in het buitenland, boekers, managers, publisher en nog heel veel meer. 


Eurosonic Noorderslag, het grootste showcase festival van Europa. Elke eerste maand van het jaar reist de industrie vanuit hun thuisland om in Groningen hét nieuwe talent te spotten. Waar doordeweeks de focus op Europa ligt, eindigt het festival met Noorderslag. Voor vele artiesten een mijlpaal, maar hoe kom je daar nou eigenlijk te staan? 

In Rock Your Business - Op weg naar Noorderslag vertellen onze panelleden je alles over hoe je dit voor elkaar krijgt. Is er een specifieke route die je moet volgen om op Noorderslag te staan? Heb je een boeker of manager nodig? En wat nou als het je niet lukt om daar te staan, wat kan je dan het beste doen? In het panel zitten: Noorderslag programmeur Joey Ruchtie, boeker Sose Stepanian (Friendly Fire) en ervaren Noorderslag artiest MAURINO

Pitch je demo, stel je brandende vragen en leer alles over de volgende stap in je carrière. Rock Your Business is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Melkweg Amsterdam. De deuren gaan om 19:00 open en het panel start om 19:30. We zien je dinsdag 6 december!