Agenda

De Nieuwe KHL

Aanvang: 19:30 of 21:00

Entree: €15 waarvan €10 euro rechtstreeks naar de artiest gaat (reserveren noodzakelijk)

Koop hier je tickets

1,5 meter sessies Tim Knol

De Nieuwe KHL

Aanvang: 19:30 of 21:00

Entree: €15 waarvan €10 euro rechtstreeks naar de artiest gaat (reserveren noodzakelijk)

Koop hier je tickets

GRAP en De Nieuwe KHL presenteren 1,5 meter sessies, een wekelijke concertreeks met Nederlandse acts. Tijdens deze avonden kunnen bezoekers corona proof genieten van livemuziek. Dit initiatief is ontstaan om artiesten in deze zware tijd te steunen. Tickets voor de sessies kosten 15 euro waarvan 10 euro rechtstreeks naar de artiest gaat. Toe aan een verantwoord avondje uit en daarmee Nederlandse artiesten een hart onder de riem steken? Geniet dan van unieke concerten op deze sfeervolle locatie. 

24 juni: Yori Swart
1 juli: Lian Ray
8 juli: Ben Forte [verplaatst naar 9 september]
15 juli: Een Kasper
22 juli: YVI
29 juli: Meis

Kaarten zijn te koop via De Nieuwe KHL.

GRAP en De Nieuwe KHL presenteren vanaf 10 juni 1,5 meter sessies, een wekelijke concertreeks met Nederlandse acts. De eerste editie staat Tim Knol op het podium, binnenkort volgt de rest van de line-up. Tijdens deze avonden kunnen bezoekers corona proof genieten van livemuziek. Dit initiatief is ontstaan om artiesten in deze zware tijd te steunen. Tickets voor de sessies kosten 15 euro waarvan 10 euro rechtstreeks naar de artiest gaat. Toe aan een verantwoord avondje uit en daarmee Nederlandse artiesten een hart onder de riem steken? Geniet dan van unieke concerten op deze sfeervolle locatie. 

Wegens de maatregelen vanuit de overheid zijn de concerten toegankelijk voor maximaal 30 personen. Om voor de artiest het maximale eruit te halen zijn tickets in sets van 2 te koop. Tijdens het optreden zijn er zitplaatsen op 1,5 meter afstand voor maximaal twee personen. Bezoekers die een huishouden vormen mogen met meerdere personen bij elkaar zitten. Reserveren is noodzakelijk om de avond soepel te laten verlopen. Kaarten zijn te koop via De Nieuwe KHL.