Mooie Noten

De Mooie Noten editie van 2020 is verplaatst naar het najaar.

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen. Met dit jaar de finale in de Waalse Kerk. 

Zondagmiddag 14 juli won Susann. de finale van Mooie Noten 2019 in het Vondelpark Openluchttheater. De jury was onder de indruk van haar prachtige optreden, dat zowel conceptueel als inhoudelijk heel sterk was. Andere finalisten waren Jordi Martin en Sophie Janna. 

Uit alle inschrijvingen worden 18 acts geselecteerd voor de voorrondes. De voorrondes spelen zich af in De Nieuwe KHL op woensdag 14, 21, 28 oktober en 4 november.  Drie winnaars van de voorrondes en twee acts met een wildcard gaan door naar finale op donderdag 17 december in de Waalse kerk. 

PRIJZENPAKKET

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit:

GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd en optredens. Eerdere winnaars zijn onder andere Meis, Jana Mila, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming. Onder de oud-deelnemers horen onder meer Case Mayfield en Midas.

Lees meer...

Aftermovie Finale 2019