Mooie Noten

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen, met als hoogtepunt de finale in het Vondelpark Openluchttheater. 

Zondagmiddag 14 juli won Susann. de finale van Mooie Noten 2019 in het Vondelpark Openluchttheater. De jury was onder de indruk van haar prachtige optreden, dat zowel conceptueel als inhoudelijk heel sterk was. Andere finalisten waren Jordi Martin en Sophie Janna. 

Uit alle inschrijvingen worden 18 acts geselecteerd voor de voorrondes. De kick-off met alle deelnemers van Mooie Noten 2020 vindt plaats in de kelder van Paradiso. De voorrondes spelen zich af in Theater Bellevue, de Roode Bioscoop en De Nieuwe KHL. Drie winnaars van de voorrondes en drie acts met een wildcard gaan door naar de halve finale op maandag 8 juni in Paradiso. Daarvan gaan drie deelnemers uiteindelijk door naar de finale in het Vondelpark Openluchttheater.  

PRIJZENPAKKET

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit:

GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd en optredens. Eerdere winnaars zijn onder andere Meis, Jana Mila, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming. Onder de oud-deelnemers horen onder meer Case Mayfield en Midas.

Lees meer...

Aftermovie Finale 2019