Amsterdamse Popprijs 2021 - Halve Finale

De halve finalisten van de Amsterdamse Popprijs zijn bekend! Lees hieronder welke 12 acts de aankomende twee weken gaan strijden om een plek in de finale.

We hebben kunnen genieten van vijf fantastische voorrondes van de Amsterdamse Popprijs in Cinetol, Splendor, CREA, Doka en Q-Factory. Dertig acts hebben gestreden voor een felbegeerde plek in de halve finale van dé bandcompetitie van Amsterdam. In de eerste voorronde ging JELTE er met de winst naar voor. Voorronde twee was deze eer voor Bent Mettentee weggelegd. In Splendor was tiigre de winnaar, waar een dag later Marathon verkozen werd door de jury. Tot slot was het MØDI die we rechtstreeks terugzien in de halve finales. De wildcards waren voor LÖNA, Gooseking 3000, Max Poolman, Nicolaas, SØCKS, FIEP en TVGCE.

De halve finales van de Amsterdamse Popprijs 2021 vinden plaats op dinsdag 12 en 19 oktober in Paradiso Amsterdam. Kaarten voor de eerste halve finale zijn te koop via deze link. Tickets voor de tweede halve finale haal je hier

Let op: in verband met de huidige maatregelen mogen we maar 75% van de capaciteit van de zaal binnen laten én werken we met de Coronacheck-app. 

 

title