Brood en Spelen aflevering 27

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de week de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek. Aflevering 27 staat vanaf nu online.

Brood en Spelen #27 Backstage: Mischa Porte (drummer bij o.a. Douwe Bob en Pitou) 

In deze aflevering van Brood en Spelen voert Lars Kelpin een gesprek met Mischa Porte. Mischa is een drummer en percussionist met een specialisme in het begeleiden van singer-songwriters. Ken je hem niet van zijn optredens met o.a. Douwe Bob, Pitou, Remy van Kesteren, de Amsterdam Klezmerband of Luwten, dan herken je als muziekliefhebber zeker aan zijn prachtige Slingerland Rolling Bomber drumstel.
In deze aflevering gaat het over inspiratie, keuzes, de ontwikkeling van zijn stijl en klantenkring en over het verschil tussen een banddrummer, sessiedrummer en sessiedrummer plus. De route die hij heeft afgelegd met boodschappen bezorgen, zijn opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam en de gouden tip van Oscar Kraal. 
 

Luister aflevering 27 via jouw favoriete podcast platform