Brood en Spelen aflevering 29

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de week de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek. Aflevering 29 staat vanaf nu online.

Nog een keer Brood en Spelen dit seizoen! Aflevering 29 - Seizoensafsluiter over programmering, de popnota en het garantiefonds met Jasper van Vugt (OOR), Lars Kelpin (Grap Amsterdam Popmusic), Stephan Maaskant (Rotown Rotterdam) en Mariska Berrevoets (Grasnapolsky) 

Deze aflevering kijken we vooruit op het liveprogramma en de visie van de festivals Grasnapolsky en Left of the Dial. Host Amber Roner belt in met Stephan Maaskant (Rotown en Left of the Dial) en Mariska Berrevoets (Grasnapolsky). Gasten live in de studio zijn Brood en Spelen Backstage interviewers Lars Kelpin (GRAP) en Jasper van Vugt (OOR) en hebben ze het over de popnota en het garantiefonds. Daarnaast is er ook veel muziek van onder andere Raw Roets, Ben Forte en FATA BOOM.

Wij gaan er na deze aflevering even tussenuit voor de zomer, maar niet getreurd! We hebben nog hele leuke dingen op de planning staan. Stay tuned! 
Aflevering 29 luister je via jouw favoriete podcastplatform