Brood en Spelen aflevering 33

Brood en Spelen is terug! Na een korte zomerstop is de wekelijkse podcast Brood en Spelen terug op jouw favoriete podcast platform. Met een flinke bak aan nieuwe ideeën, onderwerpen én gasten gaan we jou de komende maanden voorzien van je wekelijkse dosis (muziekindustrie) nieuws, tips en muziek.


We zijn weer Backstage! In deze aflevering van Brood en Spelen is één van onze twee backstage hosts, Lars Kelpin, aan tafel gaan zitten met Guillaume Warmerdam (LAB Music). Guillaume is al geruime tijd werkzaam in de muziekwereld en oprichter van LAB Music. LAB Music verzorgt voor een groot aantal artiesten de (online) distributie en promotie van hun muziek. 

In deze aflevering gaat het over de carriere van Warmerdam. Hij werkte eerder voor Fuga en Caro Emerald en heeft een flinke bak met ervaring. Zo praten we over zijn ondernemerschap en huidige werk bij LAB. Hoe kom je op de radar bij de grote streamingdiensten en hoe kan een deal bij een label of een distributeur helpen je zichtbaarheid te vergroten? En hoe kun je als ondernemer een gezonde business opzetten in het digitaal uitbrengen van muziek? Beluister nu de aflevering en kom er achter!