Brood en Spelen aflevering 40

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek

Deze week in Brood en Spelen praten we over De Week van het Nederlands Poptalent met Chris Moorman (Popronde Nederland), Misha van der Winkel (No Man's Land), Lars Kelpin (Muzikantendag) en Lisa van Woersem (Paradiso Melkweg Productiehuis). ????

Amber praat met verschillende organisaties die zich inspannen voor de Week van het Nederlands Poptalent. Er is veel veranderd de afgelopen tijd en de betrokken partijen reflecteren hier op terug maar kijken ook vooruit. Zo vertelt Chris Moorman van Popronde zijn hoogtepunten van de afgelopen editie, geeft Misha van der Winkel tips over wat we moeten checken bij No Man's Land, komt er meer duidelijkheid over de komende editie van de Muzikantendag van Lars Kelpin en bellen we met Lisa van Woersem over het 20-jarig bestaan van Paradsio Melkweg Productiehuis. Genoeg te bespreken! Verder worden er ook verschillende acts uitgelicht zoals Anne-Fay, Leonard Luka, YoungRubbi en Melle.

Luister aflevering 40 via jouw favoriete podcastplatform!