Brood en Spelen aflevering 41

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

In aflevering 41 van Brood en Spelen gaat Lars Kelpin in gesprek met Erroll Antonie. Erroll is Head of A&R bij BMG Talpa Music en heeft eerder als A&R- en Productmanager gewerkt bij o.a. Universal Music, CNR, EMI en Roadrunner.

Het gaat over de rijke carrière vn Erroll en zijn switch van de labelkant naar publishing. Wat houdt de rol van A&R manager in en wat zijn de verschillen tussen het zijn van A&R bij een label of een publisher? Wat kan een publisher voor een artiest betekenen? Hoe besluit je om iemand te tekenen en hoe ziet die samenwerking er vervolgens uit? Op al deze vragen geeft Erroll uitgebreid antwoord. 

Luister naar aflevering 41 van Brood en Spelen.