Brood en Spelen aflevering 45

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

Brood en Spelen Backstage #45: Jurriaan Sielcken (producer van o.a. Jett Rebel, Lucas Hamming en Pitou) 

In deze aflevering van Brood en Spelen voert Lars Kelpin een gesprek met Jurriaan Sielcken. Jurriaan heeft als producer gewerkt met o.a. Jett Rebel, Lucas Hamming, Herman van Veen en Pitou. Verder is hij muzikant in de band Aestrid, mede organisator van het festival ‘A Day in the Forrest’ en videograaf bij Waargebeurd.

In deze aflevering gaat het over de rijke carrière van Jurriaan en het vak van producer. De verschillende aspecten van het vak komen aan de orde; van organisator en muzikale baas tot technicus en psycholoog. Hoe pak je een opnameproces aan? En hoe krijg je betaald voor je werk? Ook praat Jurriaan over de samenwerking met managers, labels en andere partijen uit de muziekindustrie.

Luister de aflevering hier