Brood en Spelen aflevering 6

Brood en Spelen is dé nieuwe podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Daarnaast bespreekt Jasper van Vugt in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek. Aflevering 6 staat vanaf nu online.

Host Amber Roner gaat in aflevering #6 in gesprek met Pien Feith (Friendly Fire), Lars Kelpin (Grap Amsterdam Popmusic) en Arrien Molema (BAM Popauteurs). Ze blikken terug op de 35e, maar eerste onlineversie van ESNS. Hoe hebben ze de online editie van ESNS ervaren?

Maar nog veel meer! Hoe zit het met fair pay? Waar staan we met het aantal vrouwen in de muziekindustrie? En waarom Pien vindt dat het woord ‘bandje’ in de media niet meer kan? Je hoort het allemaal in deze aflevering van Brood en Spelen.

Daarnaast hebben we ook nog een flinke dosis muziek voor je! Je hoort tracks voorbij komen van Sophie Straat, Jay-Way en Nana Adjoa. Luisteren doe je HIER.  

title