Brood en Spelen - S02 #11

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

Brood en Spelen S02 #11 - Backstage: Bas Heijmans (Black Rice Booking)

In de nieuwe Backstage aflevering van Brood en Spelen spreekt Lars Kelpin met Bas Heijmans. Bas is actief als boeker, tourmanager en manager en is samen met zijn broer eigenaar van Black Rice Booking. Een boekingskantoor dat vooral werkt met internationale acts en tours organiseert in Nederland en heel Europa.

In deze aflevering gaat het over de verschillende kanten van het touren. Hoe kom je aan shows? Hoe vind je een buitenlandse agent? Waarop baseren promotors, clubs en festivals hun keuze om een act wel of niet te boeken? En hoe is het om ‘on the road’ mee te gaan met een artiest als tourmanager?

Muziek is er van Iguana Death Cult en Automatic.

Luister Brood en Spelen seizoen 2 aflevering 11 via je favoriete podcastplatform!