Brood en Spelen - S02 #12

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

In de nieuwe Brood en Spelen spreekt Amber Roner met Liza van den Brink (nu nog werkzaam bij Patronaat Haarlem, binnenkort bij TivoliVredenburg) en Malou Miedema (3voor12) over een breed scala aan relevante onderwerpen: subtiel en minder subtiel grensoverschrijdend gedrag, queer-zijn, representatie, toegankelijkheid, diversiteit in de muziekindustrie en uiteraard hun loopbaan. Wat vinden zij daarvan vanuit hun posities? Ook wordt er gebeld met Kay Koopmans, frontman van Marathon, winnaar van de Amsterdamse Popprijs 2021. Hoe combineert hij het soloschap met zijn band? Tenslotte hoor je de maandelijkse geartalk van MusicMaker, door Chris Dekker.

Muziek is er van Camillo, sor, Marathon en Froukje & S10.

Heb je zelf te maken (gehad) met grensoverschrijdend gedrag in de culturele sector en zoek je een plek waar je er over kunt praten? Je kunt terecht bij https://mores.online/