Brood en Spelen - S02 #4

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

Brood en Spelen S02 #4 - Het belang van branding en lichtpuntjes voor de toekomst met: Bart Slangen (founder Slang&co, eerder werkzaam bij MOJO en Agents After All), Jordy Dijkshoorn (De Likt, Het Gezelschap) en Liza van As (POM).

Op wat voor manier bereik je als artiest zoveel mogelijk mensen met je muziek op social media? Hoe behoud je de focus voor de volgende stap op je muzikale pad? Wat kun je leren van de loopbaan van een medemuzikant? Deze en meer vragen bespreekt Amber Roner met Bart Slangen, Jordy Dijkshoorn en Liza van As in aflevering 4 van seizoen 2 van Brood en Spelen. Met muziek van WIES, De Likt, POM en MEAU.

Luister aflevering 4 van seizoen 2 van Brood en Spelen via jouw favoriete podcastplatform!