Brood en Spelen - S02 #8

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

Brood en Spelen S02 #8 - De Het Boaz (Goldband), Lotje Horvers (Backstage Pass, tourmanager) en Johanneke Obdeijn (Melkweg, Booster Festival)

In de nieuwe aflevering van Brood en Spelen praat Amber Roner met De Het Boaz (Goldband), Lotje Horvers (o.a. Stichting Backstage Pass en tourmanager) en Johanneke Obdeijn (Senior Productie Manager en Talent Muziek Coördinator bij Melkweg, bestuurslid bij Booster Festival) over het tourleven, diversiteit backstage, educatie over het reilen en zeilen van een poppodium en de relevantie van talentontwikkeling. Wat hebben zij het meest gemist aan hun werk, waar kijken ze naar uit en waar houden zij zich nu voornamelijk mee bezig? Muziek is er van Goldband, Aafke Romeijn, Future Husband en Sophie Straat.

Beluister aflevering 8 van seizoen 2 van Brood en Spelen via jouw favoriete podcastplatform!