Brood en Spelen - S02 #9

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

Brood en Spelen Backstage - S02 #9: Martijn Groeneveld (producer van o.a. Blaudzun, FATA BOOM, Emil Landman, Klangstof en Bertolf)

Martijn Groeneveld is producer van een groot scala aan artiesten en daarnaast eigenaar van de Mailmen studio in Utrecht. Ook is hij bekend van de Klap van de Molen podcast en tegenwoordig de Super Top10 podcast.

In deze Backstage aflevering van Brood en Spelen praat Lars Kelpin met hem over de verschillende kanten van het producerschap. Wat maakt Martijn de producer die hij is, waar verschilt hij daarin van andere producers en hoe pakt hij het productieproces aan?

Beluister aflevering 9 van seizoen 2 van Brood en Spelen via jouw favoriete podcastplatform!