Brood en Spelen - S02 #6

Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.

Brood en Spelen S02 #6 - Nieuwe muziek, backstages en de Popprijs met Rikki Borgelt (RONDÉ), Jeanne Rouwendaal (WIES), Tim van der Zalm (DI-RECT).

Deze aflevering gaat Amber Roner het gesprek aan met Rikki Borgelt van RONDÉ en Jeanne Rouwendaal van WIES over hun nieuwe muziek en het verhaal daarachter. Ook is er aandacht voor de ondertekende brief van "Wat we eigenlijk willen zeggen" die ondertekend is door beide gasten. Verder bellen we met Tim van der Zalm (manager van DI-RECT) over het winnen van de Popprijs. Muziek is er van RONDÉ, WIES, DI-RECT en GIAN. 

Luister aflevering 6 van Brood en Spelen via jouw favoriete podcastplatform!

Heb jij last (gehad) van ongewenst gedrag in de culturele sector en behoefte om hier over te praten? Neem contact op met mores.online. Dit kan ook anoniem.