De halve finale komt eraan!

De halve finalisten van de Amsterdamse popsongcompetitie Mooie Noten zijn bekend! Maandag 8 mei strijden zeven acts in Paradiso om een plek in de finale.

De afgelopen weken hebben we genoten van drie fantastische voorrondes van Mooie Noten in de Roode Bioscoop, De Nieuwe KHL en MidWest. Achttien acts hebben gestreden voor een plek in de halve finale. In de eerste voorronde won Biko van Deijck. In De Nieuwe KHL ging Janna Baerends er met de winst vandoor en tijdens de laatste voorronde was de eer aan Lizet Aviva. De jury heeft de wildcards gegeven aan Een Kasper, Hanne, Kaya en Neko

De halve finale van Mooie Noten vindt plaats in de bovenzaal van Paradiso. De zes halve finalisten krijgen hier ieder 15 minuten om zich te presenteren voor het publiek en een professionele jury. Vervolgens strijden de drie finalisten (1 halve finale winnaar, 2 wildcard winnaars) om de winst tijdens de grote finale in het Vondelpark Openluchttheater op zondag 18 juni.

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit diverse optredens, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd bij Maurits Nijhuis van Studio Karakterbak, een waardecheque van Dijkman Muziek, repetitietijd bij de Q-Factory Amsterdam en zakelijke coaching door een specialist van GRAP.

title