Nieuwe voorzitter POPnl

Frank Kimenai neemt het stokje over van Rita Zipora en is vanaf heden de nieuwe voorzitter van POPnl. Hiermee treedt hij in de voetsporen van Rita Zipora, en voor haar, Fer Abrahams, Jan van der Plas en Leon Zwaans.

Rita Zipora: “Met veel plezier ben ik voorzitter geweest van POPnl en heb op die manier kunnen bijdragen aan het versterken van de talentontwikkelingsketen in de popmuziek. Vol vertrouwen draag ik het stokje over aan Frank Kimenai die vanwege zijn kwaliteiten en netwerk deze rol met verve zal invullen.”  Frank gaat zich sterk maken voor versterking en verbreding van talentontwikkeling binnen de popmuziek.

Frank Kimenai is op dit moment werkzaam als onderzoeker aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en richt zich binnen het veld op de veerkracht van het popmuziek-ecosysteem. Als voormalig programmamanager Creative Europe en door zijn huidige werkzaamheden als expert bij de ontwikkeling van Music Moves Europe beschikt hij over kennis en netwerk om te komen tot succesvolle samenwerkingen tussen Europese organisaties en aangesloten overheden. Als voormalig boeker en manager van bands kent hij echter ook het klappen van de zweep binnen de Nederlandse muziekindustrie en juist deze combinatie van werkzaamheden en ervaring geeft POPnl een voorzitter met smoel voor de toekomst.

title