Release Friday! Week 2

Release Friday! Ook in week 2 van het nieuwe jaar begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Deze week nieuw in de playlist o.a.: Lucas Hamming, Classic Water, puntjudith, Benedict, Altin Gün en EUT. Een favoriet kiezen is eigenlijk onmogelijk, toch lichten we er een paar uit. Artiesten die je deze week zeker moet checken!

Om te beginnen met Lucas Hamming, die zijn single Never Fall In Love Again uitbracht. In deze single laat Lucas zijn zachte kant zien en zet hij een compleet andere sound neer dan dat je van hem gewend bent. Ook puntjudith vertelt in Missen een persoonlijk verhaal. Als voorproefje van het album wat dit jaar uitkomt, is er Cool van EUT. Een lekkere track zoals we van ze gewend zijn. Last but not least is er Yüce Dağ Başında van Altin Gün, het perfecte nummer om je weekend mee in te dansen!

Je checkt alle nummers in onze GRAP's favourites spotify lijst.