Release Friday #10

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. Midas, Astronaut en Pino Nwar.
Een favoriet uit deze namen kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: Krystl met een cover van 'Lonesome Town'.

'Going down to lonesome town to cry my troubles away'. Krystl geeft een persoonlijke draai aan het welbekende nummer van Ricky Nelson, gloomy en hoopvol tegelijk. Het nummer kwam al vaker voorbij tijdens Krystls optredens en nu is daar een opname van. 
Krystl is al lang actief in de muziek. In 2010 werd zij 3FM Talent met haar nummer 'Golden Days', waarvoor zij later nog een Edison ontving. Wil je haar Lonesome Town horen zingen? Op 11 mei speelt zij in De Nieuwe KHL. Tickets daarvoor vind je hier

Luister naar 'Lonesome Town' en alle andere releases in de GRAP's favourites Spotify lijst.