Release Friday! Week 3

Release Friday! Ook in week 3 van het nieuwe jaar begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Deze week nieuw in de playlist o.a.: Queen's Pleasure, Teddy's Hit, Leeroy en Lars and the Magic Mountain. Een favoriet kiezen is eigenlijk onmogelijk, toch lichten we er een paar uit. Artiesten die je deze week zeker moet checken!

Om te beginnen met Sterre Nacca x CRZE. Dit duo brengt het aankomende jaar, elke derde dinsdag van de maand een nieuwe track uit. In januari komen ze met Zonder Meer, een track die gaat over de weg naar van jezelf houden, voor jezelf kiezen en naar jezelf luisteren. Met Panic From Dublin zet Queen's Pleasure weer een banger van een track neer, wat tevens de eerste track van hun debuut EP is die in april uitkomt! Voor iedereen die langzaam wakker wordt is er Let The Music Begin van Lars and the Magic Mountain, een hypnotiserende track die perfect zou werken voor een zondagochtend. Last but not least brengt Wanted coach Leeroy met Zero, de perfecte track om mee het weekend in te gaan!

Je checkt alle nummers in onze GRAP's favourites spotify lijst

title