Release Friday #2

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. Maida Rose, Future Husband en Massi. Een favoriet kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: Shishani met haar nieuwste single 'Minority (Miss Catharsis version)'.

In 2014 won Shishani Mooie Noten en ook daarna wist ze meerdere prijzen binnen te slepen. Door middel van krachtige vocalen, subtiele gitaartjes en electronica brengt ze een sterke, geëngageerde boodschap over met een zwoele R&B vibe à la Lianna La Havas op haar nieuwste single. Een pleidooi voor meer gelijkheid dat je niet meer uit je hoofd krijgt. Sociaal bewustzijn is een thema dat vaker terugkeert in haar muziek. Shishani is naast zangeres en songwriter, gitarist van de band Miss Catharsis, met wie ze dit nummer ook live speelt.

Luister naar 'Minority (Miss Catharsis version)' en alle andere releases in de GRAP's favourites Spotify lijst