Release Friday! #24

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste Amsterdamse releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. CUT_, Feng Suave, Someone en Will Knox. Een favoriet kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: St. Solaire met hun album 'you=me'.

Het album is een muzikaal dagboek geworden van vier muzikanten die in 2015 een band begonnen en tot op de dag van vandaag bij elkaar gebleven zijn. Het album bevat  nummers die gedurende deze periode geschreven zijn en waarvan de thematiek nauw verweven is met de persoonlijke ontwikkeling van de bandleden. Het eindresultaat is een persoonlijk, gelaagd werk waarin de ziel en zaligheid van de band ligt verborgen. Als klap op de vuurpijl kun je dit album live bewonderen tijdens de 1,5 meter sessies in De Nieuwe KHL op 7 juli. Tickets haal je hier.

Luister naar you=me en nog vele andere via deze link