Release Friday! #32

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste Amsterdamse releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. Charl Delemarre, RONDÉ, en Tusky. Een favoriet kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: The Visual met hun nieuwe single 'Waves'.

De Amsterdamse dreampopband werkt doe naar het hun tweede album. De band rondom Anna van Rij kwam deze week met de eerste single 'Waves'. Een iets lichtvoetigere track dan we van de band gewend zijn. Hoewel ‘Waves’ vrolijk klinkt, is het onderwerp een stuk zwaarder dan je zou doen vermoeden. Een track niet geheel toevallig perfect in de setting van De Waalse Kerk zou passen. Op donderdag 21 oktober staat de band met de releaseshow bij ons op het podium. Tickets haal je via deze link.  

Luister naar 'Waves ' en nog vele andere via deze link.