Release Friday! #36

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste Amsterdamse releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. Someone, Josephine Odhil en The Visual. Een favoriet kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: Queens Pleasure met hun nieuwe debuut album 'Words to Live By, Suits to Die in’.

Queens Pleasure komt eindelijk met het heerlijke album ‘Words to Live By, Suits to Die in’! Een heerlijk opzwepende plaat zoals je van de band gewend bent. Het herkenbare geluid van de voormalig finalist van de Amsterdamse Popprijs is niet te onderscheiden van de Britse sound, maar komt toch echt ‘gewoon’ hier uit Amsterdam. Een album vol heerlijke singles die je direct de dansvloer op gaan trekken. Dit moet je ook live gaan zien!

Luister naar 'Words to Live By, Suits to Die in' en nog vele andere via deze link