Release Friday #44

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. TESSEL, Sterre Weldring, Will Knox en Sophie van Hasselt. Een favoriet kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: 'Happiness is liquid' van Stella.

Melancholische soft grunge met sobere teksten over lange nachten en tweestrijdige gedachtes Na hun debuutsingle 'Kiss Me', komt de Amsterdamse rockband Stella met rauwere sound in hun tweede single. ‘Happiness Is Liquid’ is een ode aan het teleurstellende huisfeestje. "Zo-eentje waar je komt opdagen omdat je denkt dat een bepaald persoon daar gaat zijn – zeg, een crush – die er vervolgens helemaal niet blijkt te zijn. ‘Dat je denkt: “Ben ik nu helemaal naar dit kutfeestje gekomen, en dan ben je er helemaal niet!” Maar ja, eenmaal daar gekomen, blijf je ook." De ritmische bas en gitaar versterken het verhaal van front vrouw Tosca van der Waals en trekken je mee in het baal gevoel. 

Luister naar Happiness is liquid en alle andere releases in de GRAP's favourites Spotify lijst