Release Friday #6

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. CUT_, Shishani, Lion's Den en ANNNA
Een favoriet uit deze namen kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: Josephine Odhil met haar nieuwe single 'Secrets'.

Bij de lieflijke, zachte toon van Josephines stem, subtiele gitaarklanken en elektronica is het gemakkelijk om weg te dromen. 'Secrets' typeert daarmee het genre waarin Josephine Odhil haar muziek in giet: psychedelic dream pop. Een nummer over de kunst van het geheimhouden, terwijl je het liefst je hart zou willen luchten.
Josephine Odhil is het soloproject van Josephine van Schaik, ook bekend van The Mysterons. Met die band was ze al te zien op Lowlands, Into the Great Wide Open en Transmusicales. Met haar soloproject speelde ze in o.a. De Nieuwe KHL en op Buitenspelen voor de GRAP. Ook deed ze de Popronde aan. Later dit jaar verschijnt haar debuutalbum.

Luister naar 'Secrets' van Josephine Odhil en alle andere releases in de GRAP's favourites Spotify lijst.