Release Friday #7

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. Komodo, Babs, Een Kasper, YIN YIN en S10.
Een favoriet uit deze namen kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: Silver Lake met hun nieuwe single 'Under the Silver Lake'.

Met 'Under the Silver Lake' sleept Silver Lake je mee het water in. Een alt rock nummer met slepende vocalen en gitaren. Subtiele invloeden van The Last Shadow Puppets klinken door in dit nummer. Silver Lake is het muzikale geesteskind van Marleen Hoebe en Jesse Koch. Inspiratie halen ze onder meer bij artiesten als Alexandra Savior, The Last Shadow Puppets, Lana Del Rey en Nancy Sinatra. Hun muziek benaderen ze vanuit de combinatie van moderne productietechnieken en analoge gear. Silver Lake was eerder te zien op Buitenspelen voor de GRAP, zal binnenkort op een RADAR avond in de Melkweg staan en speelt komende zomer op Grasnapolsky.

Luister naar 'Under the Silver Lake' van Silver Lake en alle andere releases in de GRAP's favourites Spotify lijst.