Release Friday #8

Release Friday! Begin je weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Elke week updaten wij onze spotify lijst met de vetste releases. Deze week nieuw in de playlist zijn o.a. Xillan, Eva van Manen, Donna Blue, Nicolaas, Lucky Fonz III en Massi.
Een favoriet uit deze namen kiezen is onmogelijk, toch lichten we een act in het bijzonder uit: Darlyn met hun nieuwe single 'Because of You'.

De zwoele en meeslepende single 'Because of You' gaat over loskomen van ongezonde verhoudingen. Met een hoog meezinggehalte, als je de noten van zangeres Diwa Meijman weet te halen! Darlyn was eerder te zien tijdens de concertreeks Zwoel van de GRAP. Ook deden zij onder meer Eurosonic Noorderslag, Ribs & Blues en de Zwarte Cross aan. Singles Stepping Stone' en 'I Think We're Alone Now' werden beiden TopSong op NPO Radio 2. In 2020 wonnen zij een Zilveren Notenkraker. Komend voorjaar verschijnt hun album.

Luister naar 'Because of You' van Darlyn en alle andere releases in de GRAP's favourites Spotify lijst.