Release Friday! Week 4

Release Friday! Ook in week 4 van het nieuwe jaar begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Deze week nieuw in de playlist o.a.: REINDIER, St. Solaire, Eelke, The Great Communicators en Camilla Blue. Een favoriet kiezen is eigenlijk onmogelijk, toch lichten we er een paar uit. Artiesten die je deze week zeker moet checken!

Om te beginnen met Mooie Noten winnaar uit 2016, Eelke. Deze muzikant/singer-songwriter zet met scheurende gitaren en betekenvolle teksten het nummer Too Much Too Soon neer. Naast deze Mooie Noten winnaar, is er nog een release uit het Mooie Noten archief deze week. Finalst Jordi Martin brengt zijn 2e single uit genaamd Breathe. Voor Jordi is dit een hoopvol liedje wat hem altijd weer terug bij hemzelf brengt als hem iets overweldigd. Aankomende 1,5 meter sessie artiesten St. Solaire en Nol Havens komen vandaag ook allebei met een nieuwe track! Where Do We go From Here van St. Solaire is de tweede single in aanloop van hun debuutalbum en ook Vanaf Hier van Nol Havens is de tweede single van zijn aankomende solo plaat! Deze twee acts live zien? In maart staan ze in De Nieuwe KHL tijdens de 1,5 meter sessies. Haal hier je tickets!

Check alle nieuwe releases in onze GRAP's favourites spotify lijst. 

title