Releases week 50

Release Friday! Ook deze week begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Release Friday! Ook deze week begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts. Deze week nieuw in de playlist o.a.: Teddy's Hit, Signe Dø, City Park en The Sunset Society. Een favoriet kiezen is eigenlijk onmogelijk, toch lichten we er een paar uit. Artiesten die je deze week zeker moet checken!

We beginnen met Signe Dø, een uit Noorwegen afkomstige singer-songwriter en producer die al een aantal jaar in Amsterdam woont. Deze week bracht zij haar debuutsingle uit genaamd: Evaporate. Fuzzy R&B duo City Park kwam met hun nieuwe single genaamd Teenage Love. Het nummer The Outcome is een note to self in retrospect op een voorbijgaande relatie van zangeres Tenfold maar ook een les voor de tijd waarin we nu leven. Last but not least: Dan August bracht kwam met hun nieuwe EP "Every Little Motion" live opgenomen in Wisseloord Studio's! Deze staat niet op Spotify maar kun je checken via deze link

title